/O aplikaciji
O aplikaciji2018-09-20T13:10:23+00:00

Što je Send2Pay?

SEND2Pay je platforma za plaćanje putem pametnog telefona. U svijetu digitalizacije svaka osoba posjeduje pametni telefon kojim može plaćati dobra i usluge. Naš sustav omogućuje instant naplatu s različitim načinima plaćanja. Korisnici se registriraju putem broja mobilnog telefona i kreiraju vlastiti korisnički račun. Platforma omogućuje svakom poduzeću da provodi loyalty program nagrađivanja kupaca, izdaje kupone, vouchere i direktno se promovira relevantnim kupcima putem SEND2Pay algoritma za promociju.

Skeniraj QR kod i plati račun!

Nastanak ideje

Ideja za Send2Pay je nastala iz potrebe za lakšim i bržim načinom naručivanja i naplate u ugostiteljstvu, te jednostavnim i efektivnim promoviranjem događaja i promocija relevantnim kupcima.

Pretraga po lokaciji

Kupci jednostavno skeniraju QR na svome stolu i putem platforme naruče i plate narudžbu. Zatim osoblje ugostiteljskog objekta prima narudžbu na tablet s informacijama o narudžbi i načinu plaćanja. time smo smanjili potrebno vrijeme ispunjavanja narudžbe za 200%.

Naša vizija

Napraviti world wide platformu za mobilno plaćanje koju će potrošači prepoznazi po jednostavnosti i prednostima koje ona unosi u njihove živote, a trgovci koristiti prednosti koje će im omogućiti da brzo osnaže svoje poslovanje.

Plati kako želiš

Ovo je prva svjetska platforma koja nije ovisna o načinu plaćanja. Omogućavamo plaćanje u svim oblicima koji su prisutni u pojedinoj zemlji na koje su potrošači navikli: kreditne i debitne kartice, plaćanje plemenitim metalima, plaćanje crypto valutama, bonovi/kuponi, plaćanje 3rd party (paypal, paysafe card). SEND2Pay je zamjena za kovani i papirnati novac te će uvesti društvo u potpunu digitalizaciju plaćanja.